Partners

Samen met onze partners bieden wij toegevoegde waarde aan klanten en werken we aan succes. Op welke manier dan ook, dat is voor iedere proffesionele bestratingsverwerker anders. Gemeente, hoveniers, stratenmakers of G.W.W. We bieden altijd een passende oplossing met onze partnerships. Dit doen we door te luisteren naar de behoeften van klanten én onze partners.

Trivium Ceramics

Trivium Ceramics B.V. is sinds 2010 importeur & leverancier van hoogwaardige "harde" materialen voor de buitenruimte. Al onze producten leveren wij rechtstreeks vanaf de bron (fabriek/groeve) tot op het project. Efficiënt, snel, exclusief, minder belastend voor het milieu en kosten besparend!

Onze missie & visie:

Trivium Ceramics is kennis en service op het hoogste niveau. Wij ademen keramiek, natuursteen en beton en hebben met ons wereldwijde netwerk toegang tot duizenden materialen. Het is onze missie om onze klanten op maat en op een persoonlijke manier de allerbeste producten te bieden. Trivium Ceramics wil haar klanten achterover laten leunen, met de voeten op tafel. Ontzorgen door kennis rechtstreeks vanuit de groeve of fabriek over te brengen en door ieder vraagstuk te benaderen vanuit mogelijkheden en oplossingen. Ieder jaar bieden wij onze klanten nieuwe en onderscheidende producten waarmee we samen mooie dingen maken!

triviumceramics.com