ROMFIX DEMO-Dagen

Als hovenier of stratenmaker ga jij natuurlijk altijd voor het beste resultaat. Productkeuze is dan van groot belang, maar hoe verwerk je deze producten en hoe voorkom je problemen?

Tijdens de ROMFIX DEMO-dagen in januari en februari hebben we kennis gedeeld, informatie verstrekt en natuurlijk demonstraties gegeven. Het event stond geheel in het teken van de beste bestratingsopbouw. Hoe verwerk je keramiek en natuursteen op drainagemortel? Welke voegmiddelen kun je toepassen en hoe verwerk je de bestrating zelf? Op al deze vragen kwam een passende oplossing. 

Meer dan alleen ROMFIX


Om het programma van de ROMFIX DEMO-Dagen écht compleet te maken hebben interessante bedrijven meegewerkt. Zo kon je kennis maken met de kwalitatief hoogstaande keramische tegels van Trivium, de zaagtafels van het bedrijf van Voorden de gereedschappen van POLVO. Een allesomvattend programma voor de professionele hovenier en stratenmaker.  

 

ROMFIX DEMO-Dagen op drie inspirerende hoveniersbedrijven

Een uniek event heeft natuurlijk een passende locatie nodig. Jansen HoveniersStoop Tuinen René Don Hoveniers zorgden voor een gastvrij welkom. 

Nieuwe ROMFIX DEMO-Dagen

Later dit jaar zullen wij wederom DEMO-Dagen organiseren. Waar en wanneer is nog niet bekend, maar houd de site of onze socialmediakanalen in de gaten en mis niets!