Infra

ROMFIX® beperkt zich niet alleen tot voegmortels, maar biedt u ook oplossingen voor de gehele opbouw van bestrating. We richten ons daarbij op vier factoren die de kwaliteit van een verhardingssysteem bepalen. Deze vier factoren zijn onderbouw, bestratingsmaterialen, voegen en vakmanschap

Onderbouw voor extreme belasting

ROMFIX® heeft samen met haar partners een onderbouwsysteem ontwikkeld dat zelfs bij extreme belastingen standhoudt. Zo bewijst dit systeem zijn waarde op de afsluiterlocaties van de Gasunie. Deze bestrating wordt belast met zware landbouwvoertuigen en moet de komende twintig jaar extreem stabiel blijven. ROMFIX® heeft daarom samen met de Gasunie testen uitgevoerd. Op het filmpje op romfix.nl ziet u een test op de aangelegde bestrating van wel 20 ton aslast met een dynamische belasting tot 40 ton, zonder dat de bestrating is verzakt, vervormd of de voeg is gescheurd.

Veilig, duurzaam en vakmanschap

ROMFIX® realiseert een duurzame onderhoudsarme bestrating voor middengeleiders en rotondes. Hierbij fungeert Romfix® als onderaannemer en zijn we verantwoordelijk voor de totale duurzame verharding. Samen met de hoofdaannemers zoekt ROMFIX® voortdurend naar nieuwe oplossingen voor centrumgebieden, verhardingen bij niet draagkrachtige grond, extreme belasting, etc. Duurzaamheid in alle opzichten staat daarbij altijd voorop.