Doe-het-zelver

In een handomdraai onkruidvrij

Nooit meer op een vrije dag aan de slag met een onkruidbrander, heet water, krabber of borstel! Speciaal voor de doe-het-zelver hebben we onze voegmortel ROMFIX® EASY ontwikkeld. Kant en klaar, eenvoudig en zeer efficiënt. Bovendien milieubewust, omdat het gevaarlijke chemische middelen overbodig maakt. Met de ROMFIX® EASY voegmortel heeft u het gehele jaar door geen onkruid en geeft u uw bestrating een luxe uitstraling.

Handig in gebruik

ROMFIX® EASY maakt u eenvoudig aan met water. De voegmortel is toepasbaar op looppaden en terrassen bestaande uit natuur- en betonstenen, (keramische) tegels en klinkerbestrating. Let wel op: de voegen moeten minimaal 5 mm breed en minimaal 30 mm diep zijn. ROMFIX® EASY is strooizoutbestendig, slijtvast, waterdoorlatend, gasdoorlatend en in drie kleuren verkrijgbaar.

Geen onkruid? Geen bestrijding nodig!

Het klinkt logisch. Als er geen onkruid is, hoeft het ook niet te worden bestreden. Veel gemeenten zijn terecht terughoudend met de inzet van het chemische bestrijdingsmiddel glyfosaat. Het spoelt immers makkelijk af naar het grondwater. Verwijderingsmethoden zoals borstelen, branden en stomen zijn arbeidsintensief en moeten vaak meerder malen per jaar worden uitgevoerd. ROMFIX® is de duurzame én kostenbesparende oplossing.